Language selector CZ

Černá kabelka - stylový doplněk, který patří do šatníku každé ženy

CCC.EU - Internetový obchod s obuví

Kabelka je nejen praktickým úložištěm pro všechny drobnosti, které s sebou ženy téměř všech věkových kategorií nosí, ale také jedním z klíčových prvků šatníku. Správným výběrem kabelky se dá váš outfit povýšit až do módního nebe. To samé bohužel platí i naopak! Jak se nesplést a nosit v ruce takovou kabelku, která vás nikdy nezklame?

Černá klasika

Černá kabelka - ta největší klasika, kterou si lze vůbec představit. Bez ohledu na to, kam právě jdete. Ať už se chystáte do kanceláře, na večeři s partnerem nebo na firemní večírek, černá kabelka se stane vaším věrným doprovodem. Snadno se kombinuje s různými outfity a můžeme směle říct, že se pro vás stane volbou číslo jedna!

Skvělá na ní je jedna zásadní věc - prakticky nikdy nevyjde z módy! Pokud tuto černou klasiku navíc zkombinujete s nadčasovým střihem a kvalitním materiálem, můžete ji nosit klidně i několik let. Z tohoto pohledu by se o ní dalo klidně přemýšlet jako o skvělé investici! Jedna kvalitní a nadčasová černá kabelka by měla rozhodně patřit do každého dámského šatníku! A jak si takový nadčasový střih představit? Samozřejmě záleží na příležitosti. Mezi psaníčky bude vždy skvěle působit úplně jednoduché kožené psaníčko čtvercového nebo obdélníkového tvaru. Při každodenním nošení zase oceníte minimalistickou variantu pořádné černé kabely s uchy jak na zavěšení na rameno, tak samozřejmě do ruky - záleží, jak je vám to pohodlné.

Aby vám vaše nadčasová černá kabelka co nejdéle vydržela jako nová, nezapomínejte se o ní starat! Samozřejmostí by měla být počáteční impregnace, ale také pravidelné mytí od nečistot a úklid vnitřních prostor. V kamenných i online obchodech CCC najdete skvělé prostředky pro péči o různé typy materiálů - přesně podle toho, z jakého je vaše věrná společnice vyrobena. 

Výběr podle příležitosti

Pokud jste zatoužily po černé kabelce a nehledáte právě nadčasovou klasiku, můžete se poohlédnout po originálnějších kouscích. Pro brzy začínajcí sezónu plesů, bálů, firemních večírků a silvestrovské noci bude dokonalé psaníčko. Malá kabelka do ruky, do které poskládáte opravdu jen ty nejnutnější věci si často svou velikostí můžete splést třeba s peněženkou. Ale nenechte se mýlit! Skvěle kombinované a vybrané psaníčko udělá s vaším outfitem divy! 

Pro tuto sezónu se nebojte sáhnout po extra třpytivém kousku. Černý základ v kombinaci s drobnými kamínky, vroubkovaným designem nebo třeba třásněmi ve stříbrné nebo zlaté barvě vypadá prostě úchvatně! Takový model se může stát pomyslnou třešničkou na dortu vašeho outfitu. Nádherně také vypadají kousky, které se nemusí držet v ruce, ale jsou opatřené (často odnímatelným) řetízkem. Takové psaníčko snadno zavěsíte přes rameno, nebo jej přetáhnete cross body. A stejně jako v předchozím případě - vsaďte na stříbrnou a zlatou!

Na běžné denní nošení si vyberte svou novou kabelku ideálně podle toho, co vše v ní chcete nosit. Potřebujete mít dostatek prostoru na notebook, rychlý nákup cestou z práce a sem tam nějakou tu hračku, kterou si u vás děti odloží? Pak volte největší možný formát, tzv. maxikabelu. Ty jsou už několik sezón v kurzu, takže s ní v černé barvě rozhodně nešlápnete vedle. 

Pokud vám stačí pobrat s sebou pár drobností, pak se skvěle hodí kabelka střední velikosti, do které se toho vejde tak akorát. Ať už má být vaše černá kabelka jakákoli, skvělý výběr najdete na webu CCC. Od trendy psaníček, přes kabelky na běžné denní nošení, až po maxi velikosti, do kterých leccos schováte! A nezapomeňte do své nové černé kabelky promítnout trochu svého osobitého stylu!