Language selector CZ

Styling béžových kozaček pro různé příležitosti

CCC.EU - Internetový obchod s obuví

Chcete-li být letos trendy, zkuste zařadit do svých outfitů také béžové kozačky. Tento model kozaček se hodí k nejrůznějšímu oblečení. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám prozradíme, jak béžové kozačky vkusně zařadit do podzimního a do zimního outfitu, aby byl dokonalost sama. Proto čtěte a inspirujte se s námi!

dámské béžové kozačky

Podle jakých kritérií vybírat dámské béžové kozačky?

Módní béžové kozačky pro ženy mohou mít mnoho podob. Na trhu najdeme kousky na ploché podrážce i na vyšších podpatcích. Béžové kozačky s plochou podrážkou by měly být dobře odpružené, aby zvládly tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Co se týče podpatků, budou in modely na těch sloupových. V kurzu budou také béžové kozačky na robustní vyšší platformě. Kozačky pro ženy v béžové barvě mohou mít na sobě i dekorativní prvky. In budou letos např. třásně, které vkusně zapadnou do western nebo do boho outfitů. Stylové béžové kozačky s dekorativními prvky jsou ženám k mání také na e-shopu CCC. Tady si trendy kousky vybere každá z vás! Dámské béžové kozačky mohou být vyrobené z různých materiálů. In budou převážně kožené kousky, které jsou nejen vysoce módní, ale také odolné a v neposlední řadě i tzv. udržitelné.

Jaké modely béžových kozaček budou letos in?

Na trhu jsou ženám k dispozici béžové kozačky v nejrůznějším provedení. V letošní podzimní a zimní sezóně budou hrát prim převážně modely kozaček na robustní platformě. Tento model béžových kozaček je velmi komfortní a je mnohem stabilnější, než model na úzkých vyšších podpatcích. Letos budou v módě také béžové kozačky pro ženy z pravé kůže. Volit můžete kousky v hladkém i v broušeném provedení. O oba modely kožené obuvi však musíme rozlišně pečovat. Na kožené béžové boty z hladké kůže lze použít impregnace, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěna, pasta či gel. Semišové béžové kozačky pro ženy ocení spíše speciální čistící gumu na broušenou kůži. Semišové modely béžových kozaček totiž nesnesou vlhkost. Béžové kozačky pak mohou disponovat i stylovými dekorativními prvky. In budou třásně, ale také zlaté či stříbrné detaily, které mohou dámy hravě sladit i se svými blyštivými šperky. Outfit pak lze obohatit i o trendy kabelku s třpytivým řetízkem. V módě budou také béžové šněrovací kozačky. Zmíněné modely béžových kozaček pro ženy můžete sehnat i v kamenných prodejnách CCC. Zde je to sázka na jistotu.

Jak zakomponovat béžové kozačky do trendy outfitů?

Béžové kozačky zapadnou do elegantních i do volnočasových a do svátečních outfitů. Své místo mají také v business outfitech. Ženy je mohou sladit s džíny se zúženou nohavicí, ale také s módními trapézovými sukněmi s vyšším pasem. Dobrou volbou budou také kožené béžové kozačky v kombinaci s pletenými šaty. K těm se budou hodit převážně modely kozaček nad kolena. K béžovým kozačkám pak vždy vybírejte i béžové stylové módní doplňky. Ty by k sobě měly ladit nejen barvou, ale také strukturou. Jak se v módě říká, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se outfit s béžovými kozačkami vkusně sjednotí a bude působit sourodým dojmem. Béžové kozačky i doplňky ženy nakoupí také u prodejce CCC. Výběr je tu široký a ceny nejsou vysoké.

dámské béžové kozačky