CZ

Módní boty na jaro - výběr těch nejlepších modelů pro teplé dny

ANSWEAR.cz - oblečení, boty a doplňky

Módní boty na jaro představují jedinečnou příležitost vyjádřit svůj osobní styl a přizpůsobit se stoupajícím teplotám. Teplé dny vyžadují obuv, která je nejen stylová, ale také pohodlná a vzdušná. Mezi nejlepší modely na jaro patří sandály, tenisky na platformě a espadrilky. Níže se na jednotlivé modely podíváme pěkně zblízka. Jarní inspirace je tu!

Proč do jarního šatníku zakomponovat dámské sandály? 

Proč do jarního šatníku zakomponovat dámské sandály? 

Sandály jsou klasikou jarního období a nabízejí nekonečné možnosti stylizace. Od elegantních až po ležérní varianty, sandály jsou ideální pro teplé dny. Široký výběr materiálů, jako je kůže, semiš nebo textil, umožňuje volbu podle osobních preferencí a příležitostí. Na jaro jsou jako stvořené dámské sandály s pletenými detaily nebo s řemínky zdobenými perlami či kamínky, které dodávají obuvi jarní nádech. In jsou tak kousky s lesklou sponou. Ty pak snadno sladíte v outfitu i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Dámské sandály vám budou slušet v elegantních i v sportovních outfitech. Dobrou volbou budou k jarním sandálům šaty s rafinovanými průstřihy. Do sportovních outfitů můžete nosit sandály s krytou špičkou a sladit je vkusně s šortkami nebo s legínami.

Módní boty na jaro - výběr těch nejlepších modelů pro teplé dny

Z jakého důvodu sáhnout v jarních outfitech po teniskách na platformě?

Tenisky na platformě jsou další trendovou volbou pro teplé dny. Kombinují pohodlí klasických tenisek s výraznějším vzhledem díky podrážce na klínku. Také jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají alternativu k sandálům, ale stále si chtějí zachovat ležérní a sportovní vzhled. Pro jaro jsou ideální tenisky na platformě v pastelových odstínech nebo s květinovými vzory, které dodají outfitu svěžest a hravost. Dobrou volbou budou i bílé tenisky na platformě. Ty mohou ženy sladit i do jinak pestrobarevných outfitů nebo do outfitů se vzory a s motivy. Bílá je totiž barva univerzální a navíc svěží. Ta je pro jarní sezónu jako dělaná. V jarním outfitu vám budou slušet tenisky na platformě s širokými džíny, ale i s maxi šaty nebo s pouzdrovou sukní. Záleží i na příležitosti, na kterou si chystáte trendy boty vzít.

V čem vynikají v outfitech dámské espadrilky?

Espadrilky jsou tradičním jarním modelem obuvi, který nikdy nevyjde z módy. Jsou lehké, pohodlné a nabízejí bezpočet variant designu. Klasické espadrilky mají plátěný svršek a podrážku z juty, což je ideální kombinace pro jarní období. Pro tento rok jsou populární espadrilky s ozdobnými pruhy či kousky s květinovými aplikacemi, které dodávají obuvi jarní a veselý vzhled. Dámské espadrilky se hodí k šatům, ale i k šortkám s vyšším pasem nebo ke kalhotám typu chino. Kombinovat je můžete však i s džíny s vyšším pasem nebo s plisovanými nebo s trapézovými sukněmi. Výběr tak bude záležet zejména na vás a na vašem jedinečném vkusu. Při výběru módních bot na jaro je důležité zohlednit jak osobní styl, tak i pohodlí a praktičnost. Sandály, tenisky na platformě a espadrilky jsou skvělou volbou pro teplé dny, které vám umožní vypadat stylově a cítit se pohodlně ve všech příležitostech. Na módní kousky se lze mrknout i na oblíbený e-shop ANSWEAR. S širokou škálou designů a materiálů je snadné najít ty správné boty, které dokonale doplní váš jarní outfit.