CZ

Doplňky, které oživí jakýkoli vzhled

PRM.com - oblečení, boty a doplňky

Chcete-li, aby byl váš outfit vyšperkovaný do posledního malého detailu, bude to chtít do něj zakomponovat i stylové módní doplňky. I malý doplněk totiž dokáže z obyčejného outfitu vyčarovat dokonalý model. Pokud nejste zrovna módní znalkyně a netušíte, co právě teď frčí, nezoufejte a nechte se inspirovat s námi!

Jaké tašky a zavazadla oživí váš jarní outfit?

Na jaře budou v módě zejména velké dámské kabelky. In budou kožené kousky v semišové i v hladké verzi. Na jaro i léto pak můžete do volnočasových outfitů zakomponovat také háčkované kabelky.

Na nejrůznější oslavy, svatby či jiné společenské akce můžete zvolit do outfitu psaníčko s třpytivým řetízkem. Lesklé prvky se pak mohou objevit také na vaší obuvi. Tím váš outfit vkusně sjednotíte a dáte mu ten správný šmrnc. Na stylové tašky a jiné módní doplňky se mohou ženy i muži podívat také na e-shopu PRM. Tady si přijde na své každý milovník nebo milovnice módy. Do sportovně laděných outfitů na jaro a na léto mohou ženy, ale i muži zvolit stylovou ledvinku. Ta lze nosit v pase, ale i na hrudi.

Které čepice nejlépe zakomponovat do outfitů pro rok 2024?

V roce 2024 můžete do svých outfitů zařadit nejen čepice, ale také trendy klobouky. Vezmeme si to tedy pěkně postupně. Zaměříme-li se na čepice, budou v módě ty klasické baseballové i truckerky. Ty mají v zadní části čepice praktickou síťovinu, díky které se vám nebude ani v teplejším počasí potit hlava. V kurzu budou modely čepic s potiskem. Do sportovních a do ležérních outfitů můžete zařadit také klobouky v bucket stylu. K vodě pak můžete vytasit i klobouk s širší krempou.

Jaké další doplňky můžeme zařadit do našich stylových outfitů na jaro a léto 2024?

V letošní jarní a letní sezóně můžete vsadit na kožené dámské i pánské peněženky. Myslete pak na to, že by měly nejlépe ladit s vaší kabelkou i s ostatními zvolenými doplňky v outfitu. A to nejen svojí barvou, ale i strukturou. Hladké patří v módě k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se celý outfit na jaro a na léto vkusně sjednotí a bude působit harmonickým a sourodým dojmem. Letos budou v kurzu i semišové pásky. Díky nim zvýrazníte dokonale vaše proporce. Outfit pak můžete ozvláštnit i bižuterií. Na cestování se vám bude hodit i módní kosmetická taška s organizérem. Do slunečného počasí pak vybírejte kvalitní sluneční brýle. In budou ty velké v různých geometrických tvarech.

Jaký design doplňků bude na jaře a v létě to pravé ořechové?

Letos vítězí na plné čáře módní doplňky z přírodních látek. Volit můžete kožené i textilní kousky. In budou modely doplňků s třpytivými detaily. Tyto blyštivé kousky pak můžete snadno sladit také se svými šperky ze zlata a ze stříbra, jako jsou hodinky, náušnice nebo náramky. Na doplňcích se mohou objevit i lesklé kamínky nebo nášivky. Opravdovým hitem však bude potisk. Ten může být celoplošný, ale i minimalistický. Tady bude záležet zejména na vás a na vašem jedinečném vkusu. Co se týče barev, budou hrát letos prim přírodní a pastelové tóny. Pro mladistvé jsou jako stvořené doplňky v neonových barvách. S těmi v davu nezapadnete! Na výslunní se dostává i tzv. tie-dye móda. Ta mísí nejrůznější pestrobarevné barvy, určitě se tak nebojte experimentovat! Jaro i léto jsou na to jako stvořené.